PLOVDIV – BĂLȚI
28/09/2018
LA VISTA
28/09/2018
restaurant

Tezaur

Restaurantul „Tezaur” este acel loc în care mereu rămâi plăcut surprins de calitatea minunată a serviciilor oferite. Abordarea individuală a fiecărui eveniment ce este organizat aici, face ca acest local să fie unul tocmai perfect și pentru viitoarea ceremonie organizată de către Dvs.

Amplasat în inima localității Bardar, din raionul Ialoveni, restaurantul se află la doar cincisprezece minute de capitală. La solicitare, administrația vă poate asista la organizarea transportului de oaspeți, tur-retur, către Chișinău.

Odată sosiți la locul destinației, veți fi întimpinați de o atmosferă binevoitoare, creată de personalul calificat. În incinta restaurantului vă stau la dispoziție trei săli care uimesc prin unicitatea designului implementat. Decorul clasic este susținut de multitudinea de elemente care au fost folosite la ornarea acestor săli, dar și prin culorile pale de verde și piersic ce contrastează cu albul predominat și care permite crearea unui decor individual la dorința clienților.

Cele trei săli au capacități diferite, astfel permițându-vă să o alegeți pe cea mai potrivită pentru festivitatea dorită. Sala mare este destinată ceremoniilor ce au până la 186 de invitați, oferind spațiu pentru muzicieni și, desigur, pentru dansuri. Sala medie are o capacitate de 50 de invitați, iar sala mică de doar 30 de invitați.

Având ca deviză „Prețuri mici – meniu bogat”, prețurile încep de la 400 lei și nu depășesc 550 lei. Datorită meniului variat ce conține bucate din bucătăria moldovenească și din bucătăria europeană, administrația oferă posibilitatea de a selecta în mod individual meniul dorit pentru eveniment. Fiecare meniu creat individual vă oferă ocazia de a vă surprinde oaspeții cu diferite delicii culinare, dar totodată vă permite să respectați bugetul planificat pentru festivitate.

Restaurantul este dotat cu o cameră special amenajată cu fotolii care este destinată miresei, depozitării cadourilor sau pentru odihna copiilor.

La fel pentru copii, în spatele localului, sunt amplasate scrâncioburi ca aceștia să nu se plictisească pe durata ceremoniilor. Tot aici este prevăzută o zonă verde de odihnă pentru oaspeți, ce include un mic parc, un havuz și o terasă amenajată.

La dorința clienților, bufetul suedez poate fi organizat afară la aer liber, iar petrecerea poate dura până în zorii zilei, deoarece administrația nu impune restricții de timp.

Pentru evenimente precum nunți și cumetrii, a doua zi se organizează tradiționala zeamă pentru a învinge mahmureala.

Restaurantul „Tezaur” este un partener de încredere care, cu mare drag, vă va ajuta să organizați o petrecere de neuitat!

tezaur
mun. Chișinău, s. Bardar
(+373) 796-12-721 
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/tezaur">
Twitter

Galerie Foto

Restaurantul „Tezaur” este acel loc în care mereu rămâi plăcut surprins de calitatea minunată a serviciilor oferite. Abordarea individuală a fiecărui eveniment ce este organizat aici, face ca acest local să fie unul tocmai perfect și pentru viitoarea ceremonie organizată de către Dvs.