MURMUR DE IZVOR
29/09/2018
PICASSO
29/09/2018
restaurant

Sydney

Sala de banchete "Sydney" – cel mai nou și stilat local de la Orhei

Complexul "Sydney" de la Orhei reprezintă un local modern și spaţios, în care s-au împletit cu mult gust tendinţele actuale de design, atitudinea profesională și bucătăria naţională şi cea europeană.

Impresiile contează, de aceea filosofia de la "Sydney" include în sine lucruri simple, dar esenţiale: un restaurant trebuie să corespundă în totalitate așteptărilor clienţilor săi și să nu-i dezamăgească. Cu siguranţă, veţi petrece aici clipe de neuitat atunci când veţi sărbători un eveniment de familie sau unul corporativ, sau când e vorba de ședinţe de afaceri extinse.

Este localul perfect pentru a petrece un eveniment important departe de aglomeraţia şi forfota orașului.

Veți descoperi la Orhei un local plin de personalitate, înconjurat de liniștea acestui mic şi frumos oraş istoric. "Sydney" dispune de două săli și o cafenea-club situate la cele trei etaje, și o grădină superbă afară. Totul a fost gândit până la cele mai mici detalii, pentru a nu știrbi din confortul oaspeților. Dacă e vorba de o zi de naștere, cumetrie sau nuntă, invitații au la dispoziție mai multe spații pentru a se simți bine și cel mai important, pentru a comunica şi a sărbători împreună un eveniment important.

Mai întâi de toate, oaspeții vor urca o scară înaltă, ca în povești, care vă va duce în sala unde se întâmpină oaspeții.

Este un spațiu plin de lumină, confortabil. Aici vă vor aștepta tinerii însurăței sau părinții fericiți cu copilașul încreștinat. Pentru a putea comunica cu oaspeții pe care nu i-ați văzut de mult timp sau să faceți cunoștință cu alții noi, vă puteţi refugia pe câteva minute în  grădina de la "Sydney". Mesele și scaunele confortabile vă vor predispune spre discuții sincere și relaxante. Tot aici puteți face poze frumoase, iar havuzul  din grădină poate servi un fundal romantic pentru viitoarele fotografii.

Ceremoniile propriu-zice au loc în restaurantul de la etajul doi, ce are o capacitate de maxim 250 de persoane.

Așadar, aici pot fi organizate orice tip de evenimente, de la nunți, cumetrii la zile de naștere și sărbători corporative, diverse mese festive, banchete și întâlniri de afaceri. Veți remarca imediat stilul modern al restaurantului, cu mese comod poziționate, scaune elegante, îmbrăcate în huse argintii metalizat cu elemente de alb și atmosfera caldă și luminoasă.

Meniul localului a fost elaborat și testat pe parcursul câtorva ani, fiind creat de bucătari iscusiți.

"Sydney" se poate mândri cu dotarea sa tehnică de ultimă oră, cu ustensile și cuptoare performante, care fac ca mâncarea să se topească în gură.

Bucătarii folosesc doar preparate naturale și proaspete, excluzând de la bucătărie semifabricatele și produsele congelate. Încă un moment important legat de bucate presupune respectarea tuturor normelor de preparare a mâncării: carnea și pestele se gătesc în camere diferite. Desigur în meniu au fost incluse câteva specialități de-ale casei, plăcinţele aromate şi somon marinat după o reţetă specială.

Nu ezitaţi să veniţi şi să vă sărbătoriţi frumoasele evenimente de familie la "Sydney", un local confortabil, spaţios şi modern şi cu deservire la cel mai înalt nivel.

"Sydney" este cea mai bună opţiune în cazul în care vă doriţi ceva special şi în afara capitalei.

sydney-restaurant-in-afara-chisinaului
or. Orhei, str. Negruzzi, 103 
+(373) 68-00-42-06 
ion_brodetchi@mail.ru
www.facebook.com www.sydney.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/sydney">
Twitter

Galerie Foto

Sala de banchete „Sydney” – cel mai nou și stilat local de la Orhei. Complexul „Sydney” de la Orhei reprezintă un local modern și spaţios, în care s-au împletit cu mult gust tendinţele actuale de design, atitudinea profesională și bucătăria naţională şi cea europeană.