SUD EST
29/09/2018
BANQUET HALL VERSAILLES
29/09/2018
restaurant

Silver House

''Silver House'' este un amestec frumos dintre clasic și modern, tradițional și aristocratic. Pentru oameni care stăpânesc bunul gust, care știu ce vor și au încredere în echipa de manageri și bucătari cu nume de la ''Silver House''.

Rafinamentul și discreția localului te surprind. Atmosfera degajată, nepretențioasă fac să te simți bine și să te gândești că ''Silver House'' ar fi locația perfectă pentru o petrecere corporativă sau una de familie.

Ce lipsește în altă parte și ai neapărat aici, este o sală specială pentru copii astfel ca maturii să se poată relaxa fără să-și privească ceasul de pe mână.

Sala dispune de loc pentru parcare de până la 35 automobile.

Terasele încăpătoare te ademenesc cu mirosul deosebit de flori de castan.

Decorul și camera pentru miri este cadoul cel mai de preț pentru clienții noștri.

silver-house-restaurant-chisinau-pentru-nunti
or. Chișinău, Buiucani
str. Ion și Doina Aldea-Teodorovici
(+373 22) 92-98-20
(+373 22) 92-98-21
(+373) 691-33-058
www.silverhouse.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/silver-house">
Twitter

Galerie Foto

‘Silver House” este un amestec frumos dintre clasic și modern, tradițional și aristocratic. Pentru oameni care stăpânesc bunul gust, care știu ce vor și au încredere în echipa de manageri și bucătari cu nume de la ”Silver House”. Rafinamentul și discreția localului te surprind. Atmosfera degajată, nepretențioasă fac să te simți bine și să te gândești că ”Silver House” ar fi locația perfectă pentru o petrecere corporativă sau una de familie.