HANUL LUI VASILE
28/09/2018
AMOUR
28/09/2018
restaurant

Șarm Plus

Restaurantul ”Șarm Plus” este locul unde oaspeții sunt întâmpinați într-un mod prietenesc făcându-i să se simtă bineveniți în eleganța clasicului contemporan și a serviciilor de neegalat.

Cu o deosebită atenție a fost conceput un interior elegant și primitor cu o atmosferă selectă. Culorile, luminile, mobilierul tapițat și mesele în aceleași tonuri conferă o notă de căldură ambientului care se distinge prin armonie și bun gust. Capacitatea acestei săli fiind de 150 de invitați o face să fie perfectă pentru orice tip de eveniment.Localul este dotat cu aer condiționat, sistem de ventilație și izolare fonică, oferind clienților confortul dorit, iar proiectorul și ecranul vor oferi soluția perfectă pentru imaginile video sau foto demonstrate în cadrul festivităților și a seminarelor de afaceri. Pentru ansamblurile muzicale este prevăzut un mic podium care îi delimitează de ringul de dans foarte generos.

Acest restaurant pune accent pe calitatea serviciilor prestate și modul de servire a clienților de către personalul specializat de o înaltă calificare, oferind ocazia de a aprecia adevărata excelență.

De asemenea, se pune accent pe plăcerea gustului autentic național din meniul foarte variat. Astfel în acesta sunt incluse bucate precum: cărnuri la grătar, șalău sau somon la cuptor, ”bujenina”, frigărui și mici la mangal, limbă coaptă de bovină. La fel de mult impresionează și bufetul suedez prin aranjamentul său și gustările oferite de acesta. În cazul petrecerilor mari, o tortă delicioasă este oferită din partea casei. Impresionează și micile, dar minunatele detalii, precum arca de întimpinare, aranjamentele florare, panoul cu lista și locurile oaspeților etc.

În exteriorul localului veți descoperi un loc liniștit datorită amplasării acestuia în preajma unui parc neprihănit de timp. În curtea restaurantului veți beneficia de un foișor elegant amenajat cu draperii, un mic havuz care susură cu a sa apă curgătoare și scrâncioburi din lemn natural care sunt tocmai potrivite pentru romanticii incurabili. Pe timp de noapte întreg teritoriul, inclusiv și parcarea, este iluminat și păzit.

Eleganța localului și calitatea serviciilor au făcut ca restaurantul ”Șarm Plus” să devină o emblemă a bunului gust și a excelenței, având un portofoliu bogat în organizări de nunți, botezuri și alte evenimente. Oaspeții noștii au fost mereu extrem de impresionați și revin și cu alte ocazii.

Cu cea mai mare plăcere vă vom oferi o serbare de neuitat alături de persoanele dragi.

sarm-plus-restaurant-cicocana1
or. Chișinău, Sculeni
str. Petricani, 94
(+373 22) 31-75-21 
(+373) 691-20-567
sarmplus@yahoo.com
www.sarmplus.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/sarm-plus">
Twitter

Galerie Foto

Restaurantul ”Șarm Plus” este locul unde oaspeții sunt întâmpinați într-un mod prietenesc făcându-i să se simtă bineveniți în eleganța clasicului contemporan și a serviciilor de neegalat. Cu o deosebită atenție a fost conceput un interior elegant și primitor cu o atmosferă selectă. Culorile, luminile, mobilierul tapițat și mesele în aceleași tonuri conferă o notă de căldură ambientului care se distinge prin armonie și bun gust.