SALA – BRITISH HALL
28/09/2018
LA VISTA
28/09/2018
sala

Sala - International Park

Am dori să vă urăm bun venit la „International Park” - locul unde momentele deosebite iau naștere, iar rutina se transformă în relaxare.

Înțelegem cât de important este să organizezi evenimentul perfect și tocmai de aceea am creat un cadru elegant, distinctiv și memorabil care va crea o atmosferă deosebită petrecerii dumneavoastră.

International Park” este un minunat complex situat la doar 7 km de capitală cu grădini și terenuri care oferă fundalul perfect pentru cele mai frumoase fotografii. Oaspeții dumneavoastră pot socializa în mijlocul frumoaselor aranjamente florale, fiind serviți de echipa noastră de chelneri experimentați.

Vă oferim cu mândrie toată atenția noastră, pentru a vă ajuta să profitați la maxim de evenimentul planificat ce va rămâne în memorie pentru o viață! Ca evenimentul să fie cu adevărat miraculos, vă oferim posibilitatea amenajării unui decor creat special pentru ceremonia dumneavoastră.

Pe măsură ce intri pe teritoriul complexului „International Park” ar fi dificil să-ți imaginezi un cadru mai romantic pentru nunți mici sau festivități private.

Restaurantul și grădinile noastre creează ambianța perfectă pentru o cununie civilă în aer liber. În perioada caldă vă oferim posibilitatea unei petreceri sub cerul înstelat, pentru a avea parte de un eveniment rafinat.

Sala restaurantului are ferestre mari și este decorată în stil modern oferind un ring de dans central, iluminat cu LED-uri și are propriul bar privat. Sala este complet autonomă și este dotată cu aer condiționat, esențială pentru lunile de vară.

Tot aici vă puteți refugia cu familia și prietenii de viața cotidiană în minunata oază de natură ca să vă relaxați în confortul caselor armonios amenajate și la piscina din curtea complexului.

Casele oferă două tipuri de camere double și twin și sunt dotate cu o mică bucătărie, sufragerie și baie. Confortul din interior vă permite să vă odihniți în liniște în timp ce în exterior vă puteți bucura de natura din jur la umbra foișoarelor. Acestea, la rândul lor, sunt dotate cu grătar și cele necesare, pentru a savura împreună cu familia și prietenii bucatele pregătite de dumneavoastră.

Piscina complexului vă oferă acea doză de răcoare pe care cu toții ne-o dorim în zilele toride de vară. Puteți să vă bronzați sub razele gingașe de soare sau vă puteți ascunde la umbra mestecenilor.

Suntem bucuroși să vă avem ca oaspeți în complexul „International Park”!

international-park

(+373) 682-888-44   
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/sala-international-park">
Twitter

Galerie Foto

Am dori să vă urăm bun venit la „International Park” – locul unde momentele deosebite iau naștere, iar rutina se transformă în relaxare. Înțelegem cât de important este să organizezi evenimentul perfect și tocmai de aceea am creat un cadru elegant, distinctiv și memorabil care va crea o atmosferă deosebită petrecerii dumneavoastră.