INTERNATIONAL PARK
07/10/2018
HANUL ORHEIUL VECHI
03/10/2018
sala

Diamant de Lux

Sălile de restaurant sunt amenajate în linii clasice cu elemente moderne ca să ofere o ambianţă perfectă ceremoniilor ce au loc în incinta acestora fie că sunt organizate nunţi, cumetrii, zile de naştere, baluri de absolvire sau chiar evenimente corporative. La decorarea sălilor foarte multă atenţie este acordată accesoriilor care vor accentua solemnitatea petrecerii şi vor oferi o notă personală acestora.

“Diamant de Lux” dispune de o bucătărie modernă în care maeștrii bucătari vă vor oferi un meniu divers care include felurite bucate atât din bucătăria națională cât și din cea europeană. Ospătarii vor deservi la cel mai înalt nivel orice festivitate pentru a vă face să aveți doar emoții pozitive la finele ceremoniei.

Complexul include 2 săli pentru invitați, hotel cu o cameră pentru tinerii căsătoriți și încă 5 camere pentru oaspeți, cameră de odihnă pentru copii și terasă în aer liber. Sălile restaurantului sînt decorate în stil clasic, cu careva elemente de design foarte originale. Datorită interierului, oaspeții restaurantului «Diamant de Lux», vor simți o atmosferă de solemnitate și prietenie. În camerele predestinate copiilor sînt pregatite leagăne pentru cei mai micuți dintre oaspeți, deasemenea se găsesc diferite jucării pentru copiii mai mari. Oaspeții pot petrece o zi pe terasa în aer liber sau în camera de oaspeți cu un pahar de vin comunicînd într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wIkQbGrMlwQ[/youtube]

Camerele pot găzdui până la un 140 de persoane. Luînd în considerație faptul că toate încăperile sunt dotate cu condiționere si sisteme de ventilație, oaspeții noștri se vor simți destul de confortabil indiferent de anotimpul de afară. Sistemul de iluminre special instalat in stil disco,deasemenea și sistemul audio-vizual modern creat va contribui la crearea atmosferii vestive foarte interesante. Pe întreg teritoriu coplexului este disponibilă rețeaua Wi-Fi.

ultimate
traseul Chișinău-Leușeni, km 18 
(+373) 682-888-44 
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/sala-diamant-de-lux">
Twitter

Galerie Foto

Sălile de restaurant sunt amenajate în linii clasice cu elemente moderne ca să ofere o ambianţă perfectă ceremoniilor ce au loc în incinta acestora fie că sunt organizate nunţi, cumetrii, zile de naştere, baluri de absolvire sau chiar evenimente corporative.