TEZAUR
28/09/2018
SALA – INTERNATIONAL PARK
28/09/2018
sala

British Hall

Restaurantul "British Hall" amplasat pe una din cele mai frumoase alei din oras, vă asteapta sa petreceti cel mai deosebit eveniment din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.

Capacitatea sălii este de 170 de locuri, fiind totodată prevăzută cu suficient spațiu pentru o formație sau o orchestră și desigur pentru dans. Amplasarea meselor este făcută în conformitate cu felul cum a fost planificată petrecerea dumneavoastră, iar masa de prezidiu este amplasată central fiind armonios amenajată.

Personalul amabil va avea grijă să vă ofere clipe minunate, pentru ca invitații voștri să se simtă bine și să petreacă cu plăcere.

Bucătarii noștri vă vor delecta cu bucate atât tradiționale cât și europene conform meniului ales de Dvs. Vă garantăm că bucatele noastre sunt preparate doar din ingrediente proaspete de calitate înaltă.

Iscusința chelnerilor de a avea grijă de toate detaliile vă va face să vă simțiți confortabil atât dumneavoastră cât și invitații de la ceremonie.

Pentru depozitarea cadourilor vă punem la dispoziție o cameră care a fost special concepută pentru comoditatea d-voastră.

Ambianța evenimentului este întreținută de terasa în aer liber care vă permite să vă retrageți de zgomotul din interior.

Parcarea generoasă permite staționarea unui număr de circa 60 de automobile precum și accesul ușor al limuzinei sau al autobuzelor.

british-hall-restaurant-ciocana
(+373) 682-888-44 
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/sala-british-hall">
Twitter

Galerie Foto

Restaurantul „British Hall” amplasat pe una din cele mai frumoase alei din oras, vă asteapta sa petreceti cel mai deosebit eveniment din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.