CAPITOLES – PARK
28/09/2018
MILLOR
28/09/2018
restaurant

Primăvara - Orhei

RESTAURANT PRIMĂVARA – Sărbători familiale selecte.

Cele mai avantajoase prețuri! Cel mai veridic raport preț/calitate.

“Restaurant Primăvara” este un local unde oricare eveniment devine o frumoasă poveste. Construit în stil Clasic si Baroc, dispune de doua săli având capacitatea de găzduire pentru 150 și respectiv, 30 persoane.

Unde întâmpină mirii oaspeții? Poate fi organizată înscrierea civilă la Sală?

Mirii întâmpină oaspeții în holul localului sau chiar la masa de sărbătoare. Ofițerul stării civile poate efectua ceremonia de înscriere în sala propriu-zisă. Sala de festivități are aspect regal-clasic îmbinat cu elemente de modern.

Ce mănâncă oaspeții?

Bucătarul Șef este întotdeauna pregătit să se adapteze oricărui tip de cerință gastronomică, îmbinând în mod inspirat savoarea preparatelor proaspete cu design-ul cerut de specificul fiecarui eveniment. “Restaurant Primăvara” dispune de bucătărie proprie dotata, astfel încât toate preparatele fiind produse “in house” și nu aduse în sistem catering, din exteriorul locației. Bucătarul Șef își revendică o vastă experiență gastronomică de mai bine de 10 de ani. Numărul de farfurii pline și cantitatea bucatelor sunt calculate și propuse în așa fel, încât oaspeții să rămână satisfăcuți mult timp după, iar mirii împreună cu părinții lor să nu cheltuie în zadar mai mult de cât se cere.

Cât se bea la Restaurantul Primăvara?

Pe an ce trece tot mai puțin și mai puțin… Probabil, la o sărbătoare selectă oaspeții preferă să savureze din calitatea băuturilor și nu din cantitatea lor. Ținând cont, că pentru a face o nuntă la “Primăvara”, unii se pregătesc din timp, inclusiv și cu băuturi alcoolice, restaurantul nostru acceptă și acordă o atenție deosebită servirii cu băuturile proprii.

De ce totuși, Restaurantul Primăvara?

Unu: pentru că este restaurantul ce oferă o deservire deosebită.
Doi: pentru că există o varietate de bucate delicioase.
Trei: pentru că are o ambianță plăcută, caldă cu interior specific, permament curat și îngrijit.
Patru: pentru că oferă bonusuri.
Cinci: pentru că clientul este prioritar.

În plus:

Restaurantul Primăvara este un Monument de Cultură și Artă istorică, fondat în 1914. Este amplasat prioritar faţă de alţi prestatori de servicii din domeniu, nefiind situat în afara oraşului, şi nefiind înconjurată de blocuri locative, sau străzi aglomerate care ar crea imposibilitatea de a parca sau a întâmpina oaspeţii afară. Complexul este situat într-o zonă liniştită, lânga parcul din centrul orasului Orhei, cu acces la transportul public, astfel asigurând o ambianţă liniştită pentru evenimente. În Monumentul de Cultură şi Artă - Primăvara există o singură sală, ceea ce din start omite probabilitatea de a fi deranjaţi de muzica din sala vecină, de imposibilitatea de a parca automobilul sau de a întâlni oaspeţi necunoscuti.

Și, cât costă?

Prețul serviciilor nu este cel mai mic din oraș, dar raportul preț/calitate este cel mai optimal, astfel “Primăvara” este cel mai indicat local pentru sărbători familiale selecte la prețuri rezonabile. Costul se stabileşte în raport cu meniul selectat de către comanditari şi nu se achită nimic în plus. În dependență de evenimentul sărbătorit și de numărul oaspeților, administrația restaurantului poate oferi reduceri generoase la torta și dulciurile ce sunt comandate de la Patiseria Complexului Primăvara.

Vă așteptăm, cu drag, la Restaurantul Primăvara, localul perfect pentru orice eveniment din viața Dvs!

primavara-orhei-restaurant-in-afara-chisinaului
or. Orhei, str. Vasile Mahu, 152
(+373) 791-19-925   
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/primavara-orhei">
Twitter

Galerie Foto

RESTAURANT PRIMĂVARA – Sărbători familiale selecte.

Cele mai avantajoase prețuri! Cel mai veridic raport preț/calitate.

“Restaurant Primăvara” este un local unde oricare eveniment devine o frumoasă poveste. Construit în stil Clasic si Baroc, dispune de doua săli având capacitatea de găzduire pentru 150 și respectiv, 30 persoane.