CIOCÂRLIA
29/09/2018
MIRAJ
29/09/2018
pensiunea

Butoiaș

Pensiunea “Butoiaș” este amplasată într-o zonă liniștită a orașului Glodeni și vă oferă o atmosferă autentică moldovenească, în care vă veți simți cu adevărat formidabil.

Pensiunea oferă liniște și confort oaspeților săi, deoarece este situată în imediata apropiere a parcului orășenesc și la zece minute de centrul localității.

Interiorul pensiunii este atent amenajat pentru a respecta decorul strămoșesc. Toate cele 10 camere a pensiunii sunt decorate în aşa fel, încât puteţi savura din plin spiritul autentic al decorului tradițional. Ornamentele de lemn, plita cu lejancă sau țolurile de lână sunt doar o parte din elementele care definesc stilul rustic, iar pentru confortul locatarilor, camerele sunt dotate cu echipamente moderne precum TV, telefon și aer condiționat. Fiecare cameră dispune de o baie modernă cu cadă sau duș și bideu, iar papucii și articolele de toaletă sunt oferite gratuit.

Unele spații de cazare sunt dotate cu o zone confortabile pentru a vă relaxa după o zi obositoare. Recepția va fi la dispoziția dumneavoastră 24/24.

Oaspeții noștri se pot bucura de diverse activități inclusiv călărie și ciclism.

Pe teritoriul pensiunii sunt prevăzute așa facilități precum: scrâncioburi, un râu cu havuz, două terase, grătar, saună și spațiu pentru parcarea automobilelor.

La dispoziția dumneavoastră vor fi mai multe săli ale restaurantului cu o capacitate totală de 130 de locuri. Orice petrecere va fi cu adevărat specială datorită ambianței din interiorul restaurantului ce respectă același stil tradițional.

Datorită construcției deosebite a sălii restaurantului, veți putea sărbători orice tip de petrecere de la cele mici de familie, până la evenimente numeroase cu mulți oaspeți.

Pentru a organiza o festivitate grandioasă vă punem la dispoziție o sală specială cu capacitatea de până la 200 de persoane. Această sală poate găzdui nunți, cumetrii, baluri, seminare, prezentări, conferințe și alte evenimente corporative.

Sălile sunt dotate cu aer condiționat, sistem de ventilație și izolare fonică, oferind clienților noștri confortul dorit si atmosfera potrivită.

Meniul bogat oferit de restaurantul nostru, satisface până și cele mai rafinate gusturi ale clienţilor prin diversitate şi savoare, punând la dispoziţie diferite preparate culinare din bucătăria moldovenească. Toate bucatele sunt preparate în propria bucătărie de către o echipă iscusită de bucătari cu o experiență de peste 10 ani în deservirea ceremoniilor.

Pensiunea “Butoiaș” respectă cele mai înalte standarde de calitate şi ospitalitate pentru ca timpul petrecut la noi să fie de neuitat.

Este plăcerea noastră să fim gazda unui eveniment important pentru dumneavoastră!

Va așteptăm cu drag la “Butoiaș”!

butoias
or. Glodeni 
Mob: (+373) 795 80 769 
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/pensiunea-butoias">
Twitter

Galerie Foto

Pensiunea “Butoiaș” este amplasată într-o zonă liniștită a orașului Glodeni și vă oferă o atmosferă autentică moldovenească, în care vă veți simți cu adevărat formidabil.