CIC CODRU
03/10/2018
WHITE HALL
03/10/2018
restaurant

Mognat

O NUNTĂ DE NEUITAT ÎN RESTAURANTUL «MOGNAT»!

Petreceți ceremonia Dumneavoastră de nuntă în sânul naturii, în veritabila atmosferă a ospitalității moldovenești.

În doar zece minute de mers pe îndelete din Chișinău Vă Veți putea bucura de toate beneficiile unui confortabil restaurant suburban. La dispoziția Dumneavoastră stă restaurantul «Mognat» reprezintă o oaza de liniște la marginea orașului - aerul curat, interioare stilate, precum și o delicioasă bucătărie de casă. Aici nu veți găsi pafosul și rigiditatea sălilor de banchet din capitală, doar cordialitate și o atmosferă de suflet specială, menită să transforme nunta Dumneavoastră într-o veritabilă ceremonie festivă.

Restaurantul «Mognat» - conceput să găzduiască până la 180 de persoane, dispune și de un ring de dans spațios și luminos. O asemenea zonare permite tuturor invitaților să se simtă confortabil și în largul său. Sala principală, este realizată cu bun gust si rafinament în solemnul stil clasic, cu elemente de modern necesare confortului Dumneavoastră. O abundență de flori și un adevărat şemineu cu vatră deschisă, care conferă atmosferei note de romantism și rafinament.

Cu siguranță, vizitatorii vor aprecia și originalele foișoare, situate la intrarea în restaurant. Anume aici Vă veți putea delecta cu solitudine, să Vă bucurați pe deplin de liniște, și la dorință, și Vă răsfățați cu bucatele pregătite la grătar. Apropo, terasa este locul preferat pentru ședințele foto ale mirelui și miresei.

Principalul "truc" a oricărei locații - este în bucătăria. În acest sens, restaurantul «Mognat» funcționează conform legilor gastronomice vechi - "atunci când ingredientul original este bun și proaspăt, iar bucătarul este talentat si curajos, chiar și cea mai banală salată "Olivier" devine o capodoperă culinară".

Meniul de banchet al restaurantului «Mognat» își propune să gâdile simțurile celor care vin aici cu specialități culinare inspirate din bucătăriile moldovenești și europene. Cu toate acestea, la necesitate, este posibil de a discuta cu bucătarul-șef preferințele personale și de a comanda ceva original. «Mognat» tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.

În decursul a 18 ani de activitate, restaurantul «Mognat» a reușit să câștige o reputație destul de "delicioasă". Bucatele cu porții generoase, care sunt servite pe masă, nu doar te fascinează prin frumusețea sa, dar și literalmente se topesc în gură. Secretul specialităților este destul de simplu – majoritatea bucatelor sunt pregătite în cuptorul rusesc, utilizând cărbunele fosil, astfel încât gustul acestora revelat în mod special. Platourile de firmă aici sunt considerate sarmalele și produsele de panificație. Pâinea, învărtitele, colacii, plăcintele - cofetarii «Mognat» coc în funcție de vechile rețete "ale bunicii", gustul cărora nu poate fi uitat nici în zilele de astăzi.

Brutăria "Mognat" este locul unde puteți găsi produse cu un gust aparte, "ca la mama acasă", ce vor satisface orice gust.

Suntem bucuroşi că ne alegeţi să fim alături de dumneavoastră în cele mai importante momente ale vieţii, de-aceea, punem mult suflet în realizarea celor mai delicioase produse care sunt pregătite strict după rețeta străbunilor noștri.

Experiența vastă în organizarea nunților, (prin "mâinile noastre", au trecut mai mult de 1000 de evenimente), deservire impecabilă, o echipă de bucătari profesioniști și condiții foarte flexibile în ceea ce privește organizarea evenimentelor – sunt principiile forte care pun în evidență avantajoasă restaurantul «Mognat», în comparație cu ceilalți concurenți ai săi.

Fiți ferm convinși, noi vom transforma sărbătoarea Dumneavoastră într-un eveniment cu adevărat indimenticabil, dăruindu-Vă vouă și invitaților voștri o mulțime de emoții pozitive!

logo-mognat-restaurant-in-afara-chisinaului
сom. Grătiești, str. Prieteniei, 2
+(373) 79-98-84-01
www.mognat.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/mognat">
Twitter

Galerie Foto

Petreceți ceremonia Dumneavoastră de nuntă în sânul naturii, în veritabila atmosferă a ospitalității moldovenești. În doar zece minute de mers pe îndelete din Chișinău Vă Veți putea bucura de toate beneficiile unui confortabil restaurant suburban. La dispoziția Dumneavoastră stă restaurantul «Mognat» reprezintă o oaza de liniște la marginea orașului – aerul curat, interioare stilate, precum și o delicioasă bucătărie de casă.