PRIMĂVARA – ORHEI
28/09/2018
LA PROVENCE
28/09/2018
cafe-bar

Millor

Fie că doriţi să serviţi o mâncare gustoasă, să petreceţi clipe frumoase alături de cei dragi, fie că plănuiți un eveniment familial sau corporativ, la noi veţi găsi ceea ce căutaţi: un loc primitor, o servire ireproşabilă, curăţenie, prospeţime şi cel mai important, profesionalism.

Cafe–Bar Millor este localul perfect care oferă oaspeților săi posibilitatea de a servi masa în orice moment al zilei sau să sărbătorească o anumită aniversare restrânsă oferind un anturaj deosebit de comod și primitor. Cele două săli separate sunt destinate atât pentru fumători cât și pentru nefumători, fiind special amenajate cu scopul de a nu crea disconfort altor vizitatori ai localului! Sala pentru nefumători are o capacitate de 20 de locuri și este realizată în stil modern în tonalități calde, potrivită în special pentru organizarea evenimentelor de familie la care participă și copii.

Sala pentru persoanele fumătoare are o capacitate de 40 de locuri și la fel este realizată în stil modern în culori pastelate, pentru a făuri o atmosferă plăcută indiferent de tipul ceremoniei organizate în aceasta.

O ambianța deosebită este oferită de terasa localului care are o capacitate de 70 de locuri și este specială prin faptul că oferă senzația de contopire cu natura. Textilele delicate, mobila împletită, canapelele comode și elementele floristice fac ca această terasă să fie locul potrivit pentru zilele toride de vară, în special pentru că oferă o priveliște minunată către curtea localului care te bucură cu umbra și frumusețea sa.

Pentru dornicii de respiro în curte este organizat spațiu pentru relaxare și sunt oferite două foișoare cu diferite capacități în apropierea havuzului elegant și a elementelor de vegetație din preajmă.

O impresie la fel de plăcută este oferită de meniul bogat care permite satisfacerea oricăror pofte, începând de la micul dejun, salate, supe, bucate din carne, la grătar, tradiționale și terminând cu specialitățile casei. Iubitorii de deserturi de asemenea au o alegere variată care va fi pe placul oricărui gurmand. Desigur se oferă și o gamă larga de băuturi atât alcoolice cât și ne-alcoolice, precum și cocktail-uri.

Personalul calificat va avea grijă să vă simțiți minunat indiferent că ați decis să petreceți o seară romantică cu persoana iubită, fie alături de prieteni sau să organizați un eveniment important de familie ori de afaceri.

O parcare este prevăzută în preajma localului pentru oaspeții acestuia.

Cafe–Bar Millor este un loc în care vă veți simţi superb alături de persoanele dragi.

millor-restaurant-ciocana
or. Chișinău, Ciocana
str. Alecu Russo, 16/1
(+373 22) 45-07-98
(+373) 687-77-395
www.millor.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/millor">
Twitter

Galerie Foto

Fie că doriţi să serviţi o mâncare gustoasă, să petreceţi clipe frumoase alături de cei dragi, fie că plănuiți un eveniment familial sau corporativ, la noi veţi găsi ceea ce căutaţi: un loc primitor, o servire ireproşabilă, curăţenie, prospeţime şi cel mai important, profesionalism.