BRITISH HALL
29/09/2018
VERSAILLES – ORHEI
29/09/2018
restaurant

Magician

Sala de banchete “Magician” este un loc minunat nu numai pentru petreceri de familie, dar și pentru evenimente corporative, pentru că doar aici veți petrece timpul perfect, distrându-vă și relaxându-vă.

Dispunem de două săli de ceremonii care au o capacitate totală de 170 de persoane. Sala mare poate găzdui până la 140 de invitați, astfel că aici puteți organiza cu ușurință o aniversare sau o nuntă zgomotoasă la care puteți invita toți prietenii și rudele dumneavoastră – avem loc pentru toată lumea!

Sala mică poate găzdui ceremonii restrânse de până la 30 de persoane, inclusiv populara zeamă de a doua zi.

Decorul din interiorul sălii este realizat în stil neoclasic fiind sofisticat și elegant, special pentru a crea o atmosferă festivă pentru oaspeții săi. Calitatea înaltă a serviciilor predispune la bună dispoziție și distracție, dar, mai ales, la un parteneriat de succes și relații interpersonale.

Sălile de banchet sunt maiestuos decorate pentru fiecare eveniment în parte, pentru a crea eleganță și confort, ceea ce cu siguranță va forma baza unei familii armonioase și o distracție pe cinste.

Pentru o petrecere reușită componentele principale sunt o masă delicioasă și distracția. De deliciile culinare va avea grijă bucătarul nostru, care este un expert iscusit ce transformă ingrediente obișnuite în bucate minunate, punând în fiecare preparat toată imaginația și talentul său.

El va pregăti bucate gustoase și aromate, nu doar din bucătăria tradițională moldovenească, dar și preparate din bucătăria europeană. Amenajarea perfectă a tuturor deliciilor face ca orice festivitate să fie cu adevărat regală.

Cei mai buni chelneri vor fi la dispoziția dumneavoastră și vor face ca evenimentul dvs. să fie o adevărată sărbătoare. Ei vor servi impecabil orice ceremonie și vă vor impresiona cu numeroase momente artistice.

Pentru formațiile muzicale noi am conceput o scenă specială, de unde vă vor încânta oaspeții cu muzică vie și cântări alese.

Având mulți ani de experiență în deservirea ceremoniilor, putem organiza o petrecere de la "A" la "Z". În prealabil se negociază toate detaliile privind deservirea, programul festivității, precum și meniul dorit.

O primire călduroasă într-o atmosfera plăcută cu iluminare caldă și servicii excelente vă vor permite să petreceți distractiv și confortabil o sărbătoare veselă sau o petrecere corporativă.

Datorită ambianței deosebite și prețurilor accesibile, orice eveniment în sala de banchete “Magician” va fi perfect.

magician-sala-de-nunti-chisinau
or. Chișinău, Ciocana
str. Uzinelor, 67
(+373 22) 47-70-74
(+373) 691-83-735
(+373) 79-32-66-00
magiciansms@gmail.com
www.magician.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/magician">
Twitter

Galerie Foto

Sala de banchete “Magician” este un loc minunat nu numai pentru petreceri de familie, dar și pentru evenimente corporative, pentru că doar aici veți petrece timpul perfect, distrându-vă și relaxându-vă.