BANQUET HALL VERSAILLES
29/09/2018
ARUS
29/09/2018
restaurant

Maestro

Restaurantul ''Maestro'' an la rând este onorat să-și deschidă ușile, pentru a vă încânta plăcut cu confortul rafinat și ambianța relaxantă, care adeverește statutul și atmosfera cosmopolită a localului. Sala restaurantului cu o capacitate de până la 200 persoane, este ideală pentru petrecerea nunților și a diverselor ceremonii, chiar și a celor mai mici. Atmosfera sa plină de energie inspiră fiecare eveniment organizat aici.

Cu o deosebită plăcere vă prezentăm VIP sala în oglinzi ''White - Hall Maestro'' luminoasă și rafinată, cu un design de lux și o capacitate de până la 50 persoane.

Întotdeauna al vostru restaurant ''Maestro''!

Doar în magazinul Alimentar ''Maestro" non - stop puteți procura torte superbe și prăjituri. Primim comenzi la torte de orice tip pentru ceremonii (aniversări, nunți, cumătrii etс.)

Magazinul de modă ''Maestro'' propune un asortiment de haine, de mărimi mari pentru dame.

 

maestro-restaurant-sala-de-nunti-balti
or. Bălți, str. 1 Mai, 21
(+373 02) 31-49-924
(+373) 691-16-912
(+373) 693-70-797
www.maestro-restaurant.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/maestro">
Twitter

Galerie Foto

Restaurantul ”Maestro” an la rând este onorat să-și deschidă ușile, pentru a vă încânta plăcut cu confortul rafinat și ambianța relaxantă, care adeverește statutul și atmosfera cosmopolită a localului. Sala restaurantului cu o capacitate de până la 200 persoane, este ideală pentru petrecerea nunților și a diverselor ceremonii, chiar și a celor mai mici.