CAFE DE FLORE
28/09/2018
CĂSUȚA BUNICII
28/09/2018
restaurant

La Crîșma

O adevărată atmosferă a Moldovei străvechi Vă așteaptă la restaurantul «La Crisma».

Arhitectura originală din lemn a construcției crează o atmosferă tradițională de tavernă.

În interiorul restaurantului veți găsi mobilă tradițională din lemn, covoare cu țesătură dublă și ceramică moldovenească. Un colorit moldovenesc adevărat în combinație cu recetele străvechi din bucătăria moldovenească și muzica populară vie readuc de fiecare dată oaspeții la noi.

Bucătarii iscusiți vă propun o diversitatea de bucate din bucătăria moldovenească. Zeamă și ciorbă, delicii din carne pregătite la grătar, și desigur, o diversitate de plăcinte și mămăligă preparate după recetele păstrate din bătrîni.

Restaurantul are un cuptor adevărat cu lemne, datorită căruia veți putea simti aroma pâinii proaspăt scoase din cuptor, și să vă întoarceți pentru câteva clipe în atmosfera din copilărie, când mama pregătea pâine și plăcinte.

Restaurantul «La Crisma» dispune de 2 săli de festivități pentru 50 și 60 oaspeți. În cursul săptămânii, restaurantul primește oaspeții, doritori să descopere delicii din bucătăria moldovenesacă și să petreacă o seară plăcută alături de prieteni și familie.

Pentru organizarea nunților, banchetelor și altor petreceri de familie în perioada caldă a anului este ideală curtea interioară a restaurantului, care este la fel amenajată în stilul moldovenesc tradițional. Sălile de banchet sunt echipate cu sistem de condiționare a aerului și încălzire autonomă.Este disponibil Wi-Fi. Iar oaspeții dispun de parcare gratuită spaţioasă.

la-crisma (1)
or. Chișinău, Rișcanovca
str. Hipodromului, 9/1
(+373) 687-07-071
www.facebook.com
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/la-crisma">
Twitter

Galerie Foto

O adevărată atmosferă a Moldovei străvechi Vă așteaptă la restaurantul «La Crisma». Arhitectura originală din lemn a construcției crează o atmosferă tradițională de tavernă. În interiorul restaurantului veți găsi mobilă tradițională din lemn, covoare cu țesătură dublă și ceramică moldovenească.