CIORESCU – ROGVERIU
03/10/2018
MOGNAT
03/10/2018
restaurant

Hanul Vechi

Localul «Hanul vechi» vă însoțește în orice etapă însemnată din destinul Dumneavoastră. Fie aceasta o nuntă, cumetrie, zi de naștere, banchet sau organizarea unei sărbători, suntem dispuși să vă deservim la cea mai înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri.

Dispunem de două săli desemnate pentru celebrarea ceremoniilor. Sala mare, fiind foarte încăpătoare, are 210 locuri pentru invitații Dumneavoastră, pe când sala mică, fiind mai modestă, are capacitatea de 40 de persoane. Sălile sunt dotate cu tehnologii de ultimă oră, climatizatoarele performante menținând o temperatura constantă pe toată suprafața sălilor. De asemenea, ambele săli dețin un podium special amenajat pentru dans și concursuri, dar vă punem la dispoziție și podiumul de dans care se află în afara sălilor de banchet, pentru a petrece la aer liber, înconjurați de un parc miraculos.

Decorul obișnuit este gratis pentru orice client, iar pentru cei ce doresc să se evidențieze, vă punem la dispoziție serviciile unui designer cu experiență. În serviciile designerului intră decorarea sălilor dupa dorința dumneavoastră sau după gustul său. Decorarea meselor cu candelabre, cu lumnări, cu flori artificiale sau naturale, cu diferite statuete tematice intră în prețul pentru serviciile de designer.

În calitate de o mică atenție din partea restaurantului «Hanul vechi» vă oferim Аrca de întâmpinare a oaspeților, precum și deservirea profesională a echipei «Hanul vechi».

Pentru cei ce doresc să fie delectați nu numai prin atmosfera specială a restaurantului, dar și prin bucate excelente, administrația sălii de banchete «Hanul vechi» vă pune la dispoziție un colectiv de bucătari de cel mai înalt nivel. Bucătarii noștri vă pot oferi un meniu tradițional moldovеnesc, un meniu compus din mâncăruri moderne sau bucate mixte. În dependență de meniu, prețul variază de la 550 lei persoana. Iar pentru cei care alcătuiesc un meniu consistent, la mâncarea caldă iî așteaptă o surpriză specială din partea casei.

Un punct forte al localului «Hanul vechi» este grădina vie, amenajată și îngrijită profesional și cu bun gust. Grădina încorporează în sine un grătar, cupola miresei și un parc, ce este decorat cu alee, cu bănci și cu un havuz grandios. Vă oferim posibilitatea să întâmpinați oaspeții Dumneavoastră organizând un fourchette în sânul naturii. De asemenea, dispunem și de un mini bar, ce se află în apropierea terasei cu priveliște la grădină.

Pentru a face petrecerea Dumneavoastră specială, vă oferim loc amenajat pentru lansarea focurilor de artificii și a lampioanelor. De asemenea, dispunem și de o parcare modernă, dotată cu camere de luat vederi și cu pază.

Ca să vă demonstrăm cât de importanți sunt clienții noștri pentru noi, restaurantul «Hanul vechi» vă oferă o reducere de 20% în perioada de iarnă, și o reducere de 10% în perioada de primăvară. Vă așteptăm cu brațele deschise pe tot parcursul anului, vă dorim doar amintiri luminoase și plăcute în compania prietenilor și familiei Dumneavoastră, de aceea suntem gată să vă ajutăm la organizarea absolut tuturor evenimentelor importante din viața Dumneavoastră.

 
hanul-vechi-restaurant-in-afara-chisinaului
traseul Chișinău-Hîncesti, km 9
(+373) 696-56-793
(+373) 692-63-727
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/hanul-vechi">
Twitter

Galerie Foto

Localul «Hanul vechi» vă însoțește în orice etapă însemnată din destinul Dumneavoastră. Fie aceasta o nuntă, cumetrie, zi de naștere, banchet sau organizarea unei sărbători, suntem dispuși să vă deservim la cea mai înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri.