INTERNATIONAL PARK
07/10/2018
GRIL PARC
03/10/2018
restaurant

Hanul Orheiului Vechi

Hanul Orheiul Vechi” este amplasat în centrul Rezervației cultural naturale “Orheiul Vechi”, pe valea râului Răut în localitatea Butuceni, rn. Orhei, la o distanță de 57 km de orasul Chișinău.

În incinta ”Hanului Orheiul Vechi” se află:

- sala de banchete, preconizată pentru 220 persoane, localul este creat pentru nunți, cumătrii, aniversări, conferințe.
- cafenea, aici puteți lua masa atunci când viztați muzeul în aer liber “Orheiul Vechi”, servind din bucatele noastre tradiționale.
- mini hotel, cu cazare de până la 12 persoane.

Datorită peisajului frumos și istoric al “Orheiului Vechi”, unical în Republica Moldova puteți să faceți o ședință foto, deasemenea vă puteți cununa la mănăstirea din preajmă sau în biserica din satul Butuceni.

La organizarea unei ceremonii oaspeții pot fi întâmpinați la terasă, în hall-ul restaurantului sau în sala de banchete.

Gama variată de bucate tradiționale moldovenești, personalul grijuliu și bine experimentat, localul spațios - amenajat în stil clasic. Toate acestea vă vor crea o adevărată atmosferă de sărbătoare.

Vă așteptăm cu drag!

hanul-orheiul-vechi-restaurant-in-afara-chisinaului
rn. Orhei, s. Butuceni
(+373 02) 35-56-005
(+373) 792-92-125
(+373) 793-68-542
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/hanul-orheiul-vechi-2">
Twitter

Galerie Foto

Hanul Orheiul Vechi” este amplasat în centrul Rezervației cultural naturale “Orheiul Vechi”, pe valea râului Răut în localitatea Butuceni, rn. Orhei, la o distanță de 57 km de orasul Chișinău. În incinta ”Hanului Orheiul Vechi” se află: – sala de banchete, preconizată pentru 220 persoane, localul este creat pentru nunți, cumătrii, aniversări, conferințe.
– cafenea, aici puteți lua masa atunci când viztați muzeul în aer liber “Orheiul Vechi”, servind din bucatele noastre tradiționale.