CASA NUNȚII NOROC
28/09/2018
MIADORA
28/09/2018
restaurant

Grand Elysee

Primul banchet - 20 aprilie 2018.
În foarte scurt timp se anunță deschiderea Palatului Grande Elysee.

Adresa noastră: s. Sîngera, str.Chișinăului 45 (14 min. din sect Botanica MCdonalds)

Palat

Clădirea Grand Elysée este o creatie unica de arhitectura. Este un palat de basm, unde puteți sărbători orice eveniment într-un mod distins și aristocrat. Atmosfera din interior Vă va dispune la o relaxare desăvârșită. Oaspeții se vor simți membri ai familiei regale invitați la bal.

Zidurile din piatră albă crează un fundal perfect pentru o sedinta foto elegantă. Și toate acestea, pentru că designul fațadei și interiorului au fost realizat de cei mai buni designeri din Moldova și Franța. La rândul său, designerii de landshaft au creat opere unice din flori și plante care sunt izbitoare în frumusețea lor. Datorită detaliilor exclusive, oaspeții noștri pot să se bucure de atmosfera relaxantă și să facă poze frumoase pe fundalul palatului impresionant.

Veti simti ca sunteti într-o altă eră, cu regi și regine. Un astfel de eveniment vă va impresiona prin originalitate, unicitate și profesionalism. Vă așteptăm cu drag la cea mai luxoasă sală de banchet, cu cel mai înalt nivel de deservire.

Evenimente

Grande Elysee este proiectat pentru a sărbători evenimente grandioase precum nunti, cumetrii, sărbători corporative, recepții, prezentări, aniversări, traininguri, seminare etc. cu o capacitate totală de până la 800 de clienți. Sălile ornamentate cu gust aristocrat, precum și curtea palatului cu alei spațioase, decorate cu flori, porți și balustrade din fier forjat, coloane maiestoase, bogată în arbori și arbuști decorativi vor crea un orizont perfect pentru imaginația fotografului. Se impun și cele două havuzuri miraculoase de la intrare, care atrag prin enigmatismul lor liniștit orice cuplu de îndrăgostiți, ce ar dori o sărbătoare, o nuntă de basm.

De la 20 aprilie 2018 personalul palatului Grande Elysee garantează clienților organizarea celui mai memorabil eveniment, iar oaspeților o sărbătoare de vis.

Restaurant

Abundența de lumină, compozițiile florale delicate, strălucire și șic - elemente de descriu atmosfera unui adevărat palat regal, care constă din trei săli de ceremonii cu intrări separate. Fiecare sală e decorată irepetabil și creativ în conformitate cu cele mai recente tendințe de artă și design.

PETITE SALON - până la 80 persoane;
SALON EIFFEL - până la 180 persoane;
SALON BONAPARTE - până la 250 persoane;

Gastronomie

Punctul FORTE al Palatului Grande Elysee - calitatea bucatelor. Restaurantul dispune de o bucătărie spațioasă de 500 m2. Mesele vor fi împodobite cu bucate ce aparțin atât bucătăriei tradiționale moldovenești, cât și celei franceze. Prezența bucătarului francez va garanta cel mai înalt nivel al artei culinare la un preț accesibil.

De la 20 aprilie 2018 sunteți invitați de a gusta din bucatele restaurantului Grande Elysee și de a vă bucura de cel mai înalt nivel de deservire.

grand-elysee
mun. Chișinău, s. Sângera
str. Chisinaului, 45
(+373) 799-00-000
(+373) 22-78-55-99
info@grande.md
www.fb.com www.grande.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/grand-elysee">
Twitter

Galerie Foto

Clădirea Grand Elysée este o creatie unica de arhitectura. Este un palat de basm, unde puteți sărbători orice eveniment într-un mod distins și aristocrat. Atmosfera din interior Vă va dispune la o relaxare desăvârșită. Oaspeții se vor simți membri ai familiei regale invitați la bal.