VOYAGE
28/09/2018
SAHARA HALL
28/09/2018
restaurant

Gardenia Banquet Hall

"GardeniaBanquet Hall este un nou local în Capitală, destinat tuturor tipurilor de petreceri, nunţi, cumetrii, petreceri corporative şi evenimente speciale. Restaurantul oferă clienţilor săi trei săli, amenajate în stil modern cu elemente de decor clasic, elegant şi în nuanţe pastelate.

Amplasat la ieşirea din oraş, în cartierul Telecentru, noul Banquet Hall vă garantează desfăşurarea oricărui eveniment la cel mai înalt nivel.

Sala Nr.1 este perfectă pentru orice eveniment, cu un număr de invitaţi între 100 şi 150 de persoane.

Sala Nr. 2 are o capacitate de pînă la 80 de persoane, iar sala de la etajul 2 poate găzdui evenimente de cca. 150 de persoane şi mai mult.

Bucătăria tradiţională şi cea europeană este pregătită de cei mai iscusiţi bucătari şi este gata să cucerească şi cel mai înrăit gurmand. La fel, orice bucate speciale pot fi preparate la dorinţa clienţilor. Terasa din curtea localului este la dispoziţia clienţilor, care vor organiza evenimente la Gardenia Banquet Hall.

Preţurile la meniu variază în funcţie de numărul bucatelor, pe care îl alegeţi. Fiecare meniu este personalizat în funcţie de preferinţele clienţilor şi poate include bucate din orice bucătărie.

În prezent, cu ocazia deschiderii noului banquet hall, Gardenia oferă clienţilor reduceri de 10 la sută la meniu şi decorul gratuit pentru desfăşurarea evenimentului. La fel, cei care vor comanda evenimente ce vor găzdui peste 150 de persoane, vor primi un discount de 15 la sută la meniu.

Alege "Gardenia" Banquet Hall pentru un eveniment cu totul special!

banquet-hall-gardenia
or. Chișinău, Telecentru
șos. Hînceşti 216/1
(+373) 796-92-517
(+373) 68-555-111
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/gardenia-banquet-hall">
Twitter

Galerie Foto

Gardenia” Banquet Hall este un nou local în Capitală, destinat tuturor tipurilor de petreceri, nunţi, cumetrii, petreceri corporative şi evenimente speciale. Restaurantul oferă clienţilor săi trei săli, amenajate în stil modern cu elemente de decor clasic, elegant şi în nuanţe pastelate.