CAFE ASTORIA
29/09/2018
STEJĂRIȘ
29/09/2018
pensiunea

Fisher Club

De-a lungul existenţei sale omenirea a încercat să inventeze diverse modalităţi de a petrece activ şi cu folos timpul de odihnă. Însă, toate eşuau până când nu a apărut pescuitul, deoarece este neândoielnic faptul că nici unul dintre acestea nu e atât de fascinant, accesibil, deosebit de benefic şi interactiv. De acord? – Atunci, bine aţi venit la Fisher Club!

Spaţii destinate pescuitului nu sunt prea multe la număr, din curiozitate, poate, unii facând-o în iazuri municipale. Dar puţinii sunt pescarii care şi-ar asuma riscul de a oferi un astfel de pescuit chiar şi propriei pisici. Iată de ce, acei privelegiaţi care au posibilitatea şi dorinţa enormă de a se bucura din plin de întregul proces al pescuitului, preferă iazurile private, scutindu-se, astfel, de oricare probleme şi griji organizatorice.

Fisher Club dispune de o infrastructură dezvoltată care creează toate condiţiile necesare pentru odihnă.

9bac9bb48f37a16526bea061935c0cba
rn. Strășeni, s. Greblești
(+373) 796-22-324
(+373) 790-33-244
fisherclub.md@gmail.com
www.facebook.com
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/fisher-club">
Twitter

Galerie Foto

De-a lungul existenţei sale omenirea a încercat să inventeze diverse modalităţi de a petrece activ şi cu folos timpul de odihnă. Însă, toate eşuau până când nu a apărut pescuitul, deoarece este neândoielnic faptul că nici unul dintre acestea nu e atât de fascinant, accesibil, deosebit de benefic şi interactiv.