DE VIS
28/09/2018
ALINA
28/09/2018
restaurant

Ellada

Sala de evenimente "ELLADA" face parte din complexul "Acropolis" care este situat în centrul oraşului Orhei. "ELLADA" are o sală mare și un interier care va impresiona şi satisface chiar pe cei mai exigenti oaspeţi. Ca deobicei toate sălile de banchete sunt decorate într-un stil clasic, dar "ELLADA" este un nou nivel, această sală este decorată în stil grecesc, cu elemente grecesti unice, coloane mari si înalte, lustre de cristal, candelabre, picturi în rame aurite, oglinzi mari, care reflectă toată frumusețea şi luxul stilului grecesc. Punctul culminant al restaurantului este o grădină de iarnă, un loc în care vă puteți retrage şi vă bucura de plante unice.

Sala "ELLADA" este un loc cu adevărat unic pentru nunţi, botezuri, petreceri corporate, aniversări, etc. Bucătăria tradiţională şi bucătarii profesionişti vor pregăti şi vor amenaja cele mai speciale gustări pentru oricare gust. Servicii de înaltă clasă, care vă vor ajuta să aveţi un eveniment de nota 10. Frumuseţea deosebită a restaurantului nostru determină buna desfăşurare a evenimentului dumneavoastră care va rămîne în amintire ca cea mai superbă petecere. Sala de evenimente “ELLADA” este localul de care aveţi nevoie!

restaurant-ellada-orhei-
or. Orhei, str. Vasile Lupu, 46
(+373) 610-60-999
www.facebook.com www.ellada.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/ellada">
Twitter

Galerie Foto

Sala de evenimente „ELLADA” face parte din complexul „Acropolis” care este situat în centrul oraşului Orhei. „ELLADA” are o sală mare și un interier care va impresiona şi satisface chiar pe cei mai exigenti oaspeţi.