REȘEDINȚA ROTUNDU
28/09/2018
REVENCO V&S
28/09/2018
restaurant

Drum Bun

Restaurantul "Drum Bun", dispune de cel mai generos spațiu, indiferent de locația aleasă vă garantăm servicii impecabile precum și clipe din cele mai plăcute în compania noastră.

Dacă veți alege restaurantul nostru, vă veți putea bucura de spațiu ce poate găzdui 250 persoane. Pentru organizarea diverselor evenimente spațiul restaurantului poate fi repartizat după cerințele clienților noștri.

Toate evenimentele organizate de "Drum Bun" au avut un succes absolut. Întregul colectiv care lucrează în acest restaurant, dorește să sаtisfacă toate cerințele. Pe lângă calitatea serviciilor suntem de părere că și locația se ridică la nivelul oricăror exigențe.

Atmosfera distinsă, eleganța și preparatele deosebite de la "Drum Bun", se îmbină armonios cu atmosfera luxoasă a salonului, oferindu-vă clipe de neuitat.

Restaurantul "Drum Bun" este localul perfect pentru organizarea diverselor festivități, corporative, recepții, fourchette-uri, banchete, buisness lunch, zile onomastice.

drum-bun-sala-de-ceremonii
or. Bălți, str. Sorocii, 117 A
(+373) 0231-42-557
(+373) 699-50-490
(+373) 696-96-135
drum-bun@mail.ru
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/dum-bun">
Twitter

Galerie Foto

Restaurantul „Drum Bun„, dispune de cel mai generos spațiu, indiferent de locația aleasă vă garantăm servicii impecabile precum și clipe din cele mai plăcute în compania noastră.