SAINT TROPEZ
28/09/2018
restaurant

Diamant de Lux

În satul pitoresc Suruceni, în apropierea orașului Chișinău se găsește un întreg complex cu restaurant, se numește «Diamant de Lux». Arhitectura modernă a restaurantului, se îmbină cu elementele tradiționale moldovenești caracteristice arhitecturii moldovenești.

Complexul include 2 săli pentru invitați, hotel cu o cameră pentru tinerii căsătoriți și încă 5 camere pentru oaspeți, cameră de odihnă pentru copii și terasă în aer liber. Sălile restaurantului sînt decorate în stil clasic, cu careva elemente de design foarte originale. Datorită interierului, oaspeții restaurantului «Diamant de Lux», vor simți o atmosferă de solemnitate și prietenie. În camerele predestinate copiilor sînt pregatite leagăne pentru cei mai micuți dintre oaspeți, deasemenea se găsesc diferite jucării pentru copiii mai mari. Oaspeții pot petrece o zi pe terasa în aer liber sau în camera de oaspeți cu un pahar de vin comunicînd într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Camerele pot găzdui până la un 140 de persoane. Luînd în considerație faptul că toate încăperile sunt dotate cu condiționere si sisteme de ventilație, oaspeții noștri se vor simți destul de confortabil indiferent de anotimpul de afară. Sistemul de iluminre special instalat in stil disco,deasemenea și sistemul audio-vizual modern creat va contribui la crearea atmosferii vestive foarte interesante. Pe întreg teritoriu coplexului este disponibilă rețeaua Wi-Fi.

ultimate
traseul Chișinău-Leușeni, km 18 
+(373) 606-08-008   
ochsnernadiusha@rambler.ru
www.facebook.com
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/diamant-de-lux">
Twitter

Galerie Foto