CASA PĂRINTEASCĂ
28/09/2018
ELLADA
28/09/2018
restaurant

De Vis

Orheiul Vechi este foarte cunoscut prin faima sa si peste hotarele Moldovei. Este o zona pitoreasca cu un peisaj unic si un bogat trecut istoric. Pe un deal stâncos aproape de Trebujeni se află restaurantul «De Vis». Atmosfera fabuloasă și peisajul natural neobișnuit va face orice eveniment special, o pagină memorabilă din viața dumneavoastră. Restaurantul «De Vis» este proiectat pentru toate tipurile de sărbători: nunți, botezuri, aniversari și diverse petreceri pentru prieteni.

Clădirea modernă, în stil minimalist, a restaurantului «De Vis», se înscrie perfect în peisajul deluros al Orheiului Vechi. Acesta dispune de doua săli pentru primirea oaspeților. Sala mică, pentru festivități care include nu mai mult de 80 de persoane. Sala mare care poate găzdui pînă la 180 de persoane. Designul sălilor sînt proiectate în nuanțe pastelate tradiționale, culorile predominante fiind cel de lavandă și auriu.

Întregul complex, înafară de cele 2 săli de banchet, mai include parcare, căsuță pentru tinerii căsătoriți și o terasă în aer liber. Proiectul terasei este realizat cu utilizarea materialelor naturale: piatră și lemn neprelucrate. Pe terasa se află un cuptor stilizat în aer liber, oaspeții pot urmări pregătirea bucatelor specializate a restaurantului «De Vis».

Bucătarii cu experiență pregătesc mîncăruri tradiționale după rețete vechi moldovenești. Mîncarea specializată a casei sunt plăcințele coapte la un cuptor vechi, deasemenea și multe bucate din carne pregătite la foc în aer liber. La cererea oaspeților, bucătarii vor pregăti o varietate de preparate din bucătăria europeană. Grație păstrării tradițiilor cu atenție, orice sărbătoare va fi de neuitat. La dorința tinerilor căsătoriți, vă putem oferi o trăsură cu cai. Oaspeții se pot relaxa într-o adevarată căsuță țărănească.

Peisajul natural unic al Orheiului Vechi precum și stilul individual al restaurantului «De Vis», vor da o originalitate aparte ședințelor foto și video de nuntă, care se vor memora oaspeților dumneavoastră pentru totdeauna.

de-vis-
rn. Orhei, s. Trebujeni
(+373) 79-612-340 
(+373) 68-833-344
(+373) 79-244-331
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/de-vis">
Twitter

Galerie Foto

Orheiul Vechi este foarte cunoscut prin faima sa si peste hotarele Moldovei. Este o zona pitoreasca cu un peisaj unic si un bogat trecut istoric. Pe un deal stâncos aproape de Trebujeni se află restaurantul «De Vis».