LA PLOPI
29/09/2018
PENSIUNEA „BUTOIAȘ”
29/09/2018
pensiunea

Ciocârlia

Un loc ideal pentru a evada din tumultul și agitația orașului.

"Ciocârlia" este o zonă de agrement situată la doar 1 km distanţă de capitală, în mijlocul unei păduri foioase, într-un cadru natural îmbietor. Combinaţia armonioasă dintre lemn, piatră şi fier forjat conturează frumuseţea naturii, creînd ambientul necesar pentru o odihnă cu adevărat relaxantă. Oferta zonei de agrement cuprinde un restaurant elegant, menit să uimească prin bucate delicioase, precum și 11 foișoare din lemn, ideale pentru un grătar în aer liber.

Foișoarele, la rîndul său, sunt opțiunea ideală pentru o frumoasă odihnă cu familia, cu grupul de prieteni sau cu echipa de birou. În idea creării unui spațiu decent pentru odihna în aer liber, foișoarele au fost din start echipate cu mese, scaune, grătare și alte utilități necesare. Iar pentru cei care planifică organizarea unor petreceri în aer liber punem la dispoziție servicii care vor reduce din efortul organizatoric și vor asigura succesul evenimentului.


Regulamentul oficial al zonei de agrement "Ciocârlia"

Compania pune la dispoziția clientului foișorul echipat cu mese și scaune, grătar, permite accesul liber și gratuit la parcare, terenul de joacă pentru copii, terenul de volei. Fiecare foișor este conectat la energie electrică, dispune de întrerupător și priză. Clientul este în drept sa aducă o instalație pentru muzică sau alt echipament de acest gen pentru a obține un fundal muzical în foișor. Volumul sunetului trebuie sa fie normat, astfel încît să nu incomodeze alți clienți. În cazul în care, volumul este mult prea mare și intervin reclamaţii de la alți clienți, administratorul este în drept să solicite micşorarea volumului, deconectarea totală a muzicii sau, în situații de neconformare, este în drept să deconecteze curentul electric din foișorul respectiv.

Notă: Compania nu pune la dispoziţia clientului plasa sau acele pentru grătar.
La data rezervării clientul achită un avans în mărime de minim 30% din preţul de arendă a foişorului. În baza acestui avans Compania rezervează foișorul după numele clientului, iar clientul la rîndul său se obligă să se prezinte la data pentru care este făcută rezervarea și să achite restul sumei ce acoperă costul total al foișorului. Clientul poartă răspundere de comportamentul ficărui invitat al său, şi se obligă să achite toate stricăciunile aduse de acesta.

Notă: Avansul achitat nu se reîntoarce clientului indiferent de motivul şi data la care renunță pentru rezervare.
Zona de agrement activează zilnic cu un program de la 11:00 pînă la 23:00. La solicitarea clientului de a extinde programul, administratorul este în drept să accepte sau să refuze. În caz de prelungire a programului clientul se obligă să achite un tarif de 200 lei pentru fiecare oră extra-program, acesta fiind extins maxim pînă la ora 01:00.

În vederea păstrării naturii, şi pentru securitatea tuturor clienţilor pe teritoriu nu se admite transport, cu excepţia foişorului Nr. 11, la care se permite accesul (la decizia administratorului) unei singure maşini, pînă la ora 12:00, pentru descărcarea lucrurilor.

În ambianța sa plăcută, restaurantul Café de Flore, poate găzdui 90 de persoane oferind bucate delicioase și o servire ireproșabilă. Situat la intrarea în zona de agrement, într-un loc plin de farmec, restaurantul oferă clienților atît intimitatea unei cafenele în care te relaxezi savurînd delicatese culinare, cît și eleganța unui restaurant potrivită pentru evenimente deosebite: cocktailuri, nunți, botezuri, mese festive, întîlniri de afaceri.

Ciocarlia-zona-de-agrement
сom. Grătiești, șos. Balcani, 36 
(+373) 790-62-472
(+373) 783-78-378
marketing@agrement.md
www.facebook.com www.agrement.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/ciocarlia">
Twitter

Galerie Foto

Un loc ideal pentru a evada din tumultul și agitația orașului. „Ciocârlia” este o zonă de agrement situată la doar 1 km distanţă de capitală, în mijlocul unei păduri foioase, într-un cadru natural îmbietor. Combinaţia armonioasă dintre lemn, piatră şi fier forjat conturează frumuseţea naturii, creînd ambientul necesar pentru o odihnă cu adevărat relaxantă.