COVICRIN
28/09/2018
ECO – RESORT BUTUCENI
28/09/2018
restaurant

C'est La Vie

“C’est la vie, est la vie est belle”…

Aşa zic francezii şi in aceasta frază se simte aroma parfumului francez, gustul croassant-ului şi eleganţa vieţii in stil francez. Toate acestea veţi putea simţi petrecând timpul şi savurând din bucatele restaurantului “C’est la vie”, fiind cel mai remarcabil local din Cimișlia.

Prioritatea restaurantului “C’est la vie” este să vă facă sărbătorile și evenimentele cât mai frumoase și memorabile.

Fie că doriți să celebrați nunta, cumetria copilului dumneavoastră, ziua de naștere sau un eveniment corporativ, restaurantul nostru va fi un aliat de nădejde în planificarea și organizarea sărbătorii la care visați.

C’est la vie” dispune de două săli de banchet elegant amenajate. Sălile de restaurant îmbină extrem de reușit liniile clasice, simple, cu elementele mai sofisticate, moderne. Albul impecabil, sobru, se combină perfect cu pasionatul bordo “de provence”, creând o atmosferă ce inspiră eleganță și rafinament.

Vreți să invitați toți prietenii și rudele la sărbătoare pentru că sa vă bucurati de eveniment împreună cu toți oamenii importanți din viața dumneavoastră? Și aici vă venim în ajutor, pentru că capacitatea restaurantului nostru este de 280 de persoane. Acum puteți să vă bucurați de prezența tuturor oamenilor dragi.

Sau sunteți un om mai discret și vreți să celebrați un eveniment important doar cu cei mai apropiați oameni? Și la capitolul acesta avem ce vă propune, oferindu-vă o ambianță selectă, intimă, perfectă pentru orice fel de sărbătoare.

Nu va trebui nici să ieșiți afară la fiecare 5 minute pentru a scăpa de zăpușeala sălii, pentru că sălile restaurantului “C’est la vie” sunt dotate cu sisteme moderne de ventilație și climatizare, care asigură confortul termic indiferent de anotimp. Iar pentru cei care vor să-și uimească instant prietenii cu poze de la petrecere, avem conectare Wi-Fi.

Nu va trebuie nici să pierdeți timpul și nervii, pregătind micile detalii, atât de importante pentru o petrecere, precum bolurile pentru bani sau spațiul pentru sesiunea foto, pentru că vă oferim noi toate acestea! În plus, nici invitații dumneavoastră nu trebuie să-și facă griji, căutând loc de parcare, pentru că dispunem de o parcare enormă!

Și pentru că ne pasă de clienții noștri, vă oferim câteva mici bonusuri, precum camera mirilor și terasa în aer liber cu spații de recreere.

Dacă doriți doar să mâncați gustos și să petreceți timpul într-un mod agreabil, cafeneaua restaurantului “C’est la vie” vă așteaptă de la ora 8 dimineața până la 12 noaptea, având o capacitate de 70 de persoane. Puteți lua micul dejun, business luch-ul sau cina, fiind sigur că veți fi deservit la cel mai înalt nivel!

C’est la vie” va asteapta ca ospete drag sa fiti deservit cu rafinament francez!

cest-la-vie-restaurant
rn. Cimișlia
str. Alexandru cel Bun, 118
(+373) 786-46-128
(+373) 693-34-233
www.cestlavie.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/cest-la-vie">
Twitter

Galerie Foto

“C’est la vie, est la vie est belle”… Aşa zic francezii şi in aceasta frază se simte aroma parfumului francez, gustul croassant-ului şi eleganţa vieţii in stil francez. Toate acestea veţi putea simţi petrecând timpul şi savurând din bucatele restaurantului “C’est la vie”, fiind cel mai remarcabil local din Cimișlia.