LA CRÎȘMĂ
28/09/2018
SELECT BANQUET HALL
28/09/2018
restaurant

Căsuța Bunicii

Poveste de suflet

"Povestea noastra incepe ca orice basm cu...

A fost odata ca niciodata un tinut de vis cu livezi de fructe, poieni vrajite si sate cuibarite intre dealuri bogate in gradini cu legume rotofeie si grane aurii. Cum orice basm are propriul sambure de adevar si nu se sfarseste nicicand, prieteni dragi si onorati degustatori, la Casuta Bunicii va veti intalni cu gustul si parfumul copilariei.

Veniti de incercati si pentru o clipa veti fi purtati intr-o lume magica si savuroasa cu iz de poveste. Aminteste-ti sa dai de veste!"

Cu drag, din Casuta!

Restaurantul "Casuta Bunicii" reprezinta un tarâm de basm dintr-o locatie linistita: terasa, spatiu de joaca pentru copii, casa mare (sala cu o capacitate de pana la 40 persoane) si sala mica (compusa din 3 camerute separate) decorate cu ornamente ale tezaurului folcloric moldovenesc, mesele bogate cu bucate aburite gatite chiar de bunica, gratarul din gradinuta bunicii, lautarii vestiti si voia buna, reprezinta elemente ale unui peisaj al amintirilor din copilarie, insotite de o nostalgie a vesnicei pruncii!

Pentru rezervari, zile de nastere, cumetrii, botezuri, nunti sau alte mese organizate, sunati: 069-706-606

 

casuta-bunicii
mun. Chișinău, s. Stauceni
str. Dumbravei, 46
(+373) 697-06-606
info@casutabunicii.md
www.facebook.com www.casutabunicii.md
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/casuta-bunicii">
Twitter

Galerie Foto

Poveste de suflet „Povestea noastra incepe ca orice basm cu…A fost odata ca niciodata un tinut de vis cu livezi de fructe, poieni vrajite si sate cuibarite intre dealuri bogate in gradini cu legume rotofeie si grane aurii. Cum orice basm are propriul sambure de adevar si nu se sfarseste nicicand, prieteni dragi si onorati degustatori, la Casuta Bunicii va veti intalni cu gustul si parfumul copilariei.