ARUS
29/09/2018
MAGICIAN
29/09/2018
restaurant

British Hall

British Hall” – este un restaurant deosebit cu o locație selectă din sectorul Ciocana al capitalei având adresa: bulevardul Mircea cel Bătrân 25/2.

Localul oferă o sală largă care este elegant amenajată în stil clasic, iar tonurile calde din interior creează o atmosferă plăcută.

La noi puteți organiza orice tip de ceremonii: nunți, cumetrii, zile de naștere, sărbători de familie, baluri de absolvire, precum și alte petreceri. Holul de intrare este foarte încăpător având o suprafață de 60 m2, iar trecerea în restaurant este asigurată de o scară elegantă și romantică.

Eleganța sălii este definită de elemente speciale care respectă trăsăturile clasice ale decorărilor interiore de clasă înaltă. Este respectată sobrietatea englezească, dar totodată este posibilă amenajarea individuală a decorului în conformitate cu tematica festivității dumneavoastră.

Capacitatea sălii este de 170 de locuri, fiind totodată prevăzută cu suficient spațiu pentru o formație sau o orchestră și desigur pentru dans. Amplasarea meselor este făcută în conformitate cu felul cum a fost planificată petrecerea dumneavoastră, iar masa de prezidiu este amplasată central fiind armonios amenajată.

Personalul amabil va avea grijă să vă ofere clipe minunate, pentru ca invitații voștri să se simtă bine și să petreacă cu plăcere.

Bucătarii noștri vă vor delecta cu bucate atât tradiționale cât și europene conform meniului ales de Dvs. Vă garantăm că bucatele noastre sunt preparate doar din ingrediente proaspete de calitate înaltă.

Iscusința chelnerilor de a avea grijă de toate detaliile vă va face să vă simțiți confortabil atât dumneavoastră cât și invitații de la ceremonie.

Pentru depozitarea cadourilor vă punem la dispoziție o cameră care a fost special concepută pentru comoditatea d- voastră.

Ambianța evenimentului este întreținută de terasa în aer liber care vă permite să vă retrageți de zgomotul din interior.

Parcarea generoasă permite staționarea unui număr de circa 60 de automobile precum și accesul ușor al limuzinei sau al autobuzelor.

 

British Hall” este un restaurant neordinar care oferă o puzderie de beneficii și surprinde plăcut invitații săi.

Vă așteptăm cu drag la “British Hall”, pentru că am fi mai mult decât încântați să fim partenerii dumneavoastră în organizarea unui eveniment de vis.

british-hall-restaurant-ciocana
or. Chișinău, Ciocana
str. Mircea cel Bătrân, 25/2
(+373) 681-92-244
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/british-hall">
Twitter

Galerie Foto

British Hall” – este un restaurant deosebit cu o locație selectă din sectorul Ciocana al capitalei având adresa: bulevardul Mircea cel Bătrân 25/2. Localul oferă o sală largă care este elegant amenajată în stil clasic, iar tonurile calde din interior creează o atmosferă plăcută.