SILVER HOUSE
29/09/2018
ARUS
29/09/2018
restaurant

Banquet Hall Versailles

Banquet Hall Versailles” este unul din cele mai frumoase complexe din Moldova care oferă senzații inegalabile datorită luxului regal francez din interior care este afișat prin calitatea materialelor și a instalațiilor, dar și prin modul în care a fost pus în valoare și desigur a echipei profesioniste de bucătari și chelneri.

Complexul este amplasat în centrul capitalei pe strada Vlaicu Pârcălab 52, în imediata apropiere de sediul Primăriei și Catedrala metropolitană și cuprinde 2 săli pentru ceremonii iar în curte o grădină în care se pot organiza diverse petreceri.

Cele două săli creează o atmosfera cu adevărat specială unde s-a investit timp și efort în materiale, obiecte și design care este însoțit de decorațiuni alese cu gust pentru a obține eleganta și rafinamentul care sa satisfacă cele mai exigente cerințe și în care oaspeții să se simtă excelent.

Dacă planificați un eveniment la care vor veni sute de oaspeți atunci “Banquet Hall Versailles” cu ușurință va face față acestei provocări. Capacitatea impresionanta a sălii mari, de 300 de invitați și dotările de lux pe care vi le punem la dispoziție vor transforma orice nuntă sau banchet într-un eveniment de gală care îi va impresiona pe invitații dumneavoastră.

Sala mica oferă o capacitate de 100 de invitați și o zonă de bar în care poate fi amplasată băutura proprie iar un barman va deservi oaspeții.

Indiferent dacă e vorba de o simplă ieșire cu prietenii, o masă festivă, o întâlnire de afaceri, un banchet, un botez sau o nuntă grandioasă cu sute de invitați, оricare din aceste evenimente își va găsi decorul potrivit și atmosfera care să-l transforme într-un moment fericit, demn de a rămâne în amintirea celor prezenți.

Bucătari pricepuți sunt gata să prepare pentru dumneavoastră o mulțime de feluri de mâncare cu specific tradițional moldovenesc sau european - francez, iar personalul nostru, întotdeauna prietenos, va fi gata să vă asculte preferințele. Printre specialitățile casei se numără: prepelițe, picior de porc, sarmale boierești cu carne multă și asorti la grătar cu cărbuni.

 

Gustul desăvârșit este transpus în preparatele rafinate și meniul armonios realizat în stilul său distinctiv iar pentru a vă convinge cu adevărat de acest lucru puteți participa la degustările care se organizează periodic, fiind unicul restaurant care oferă astfel de servicii. Un alt serviciu oferit de acest local este cel de – catering, indiferent de locația unde are loc petrecerea, fie că e casă particulară, cort amenajat în curte sau chiar foișor în mijlocul pădurii.

Banquet Hall Versailles” cu drag va oferi spațiul, ambianța și confortul necesare găzduirii celor mai diverse evenimente iar echipa va oferi discreție și siguranță și va contribui la planificarea până în cel mai mic detaliu a ceremoniilor exterioare și interioare.

Vom face tot ce depinde de noi pentru ca timpul petrecut aici sa fie unul deosebit!

versailles-restaurante-banquet-hall
or. Chișinău, Centru
str. Vlaicu Parcalab, 52
(+373) 795-80-769 
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/banquet-hall-versailles">
Twitter

Galerie Foto

Banquet Hall Versailles” este unul din cele mai frumoase complexe din Moldova care oferă senzații inegalabile datorită luxului regal francez din interior care este afișat prin calitatea materialelor și a instalațiilor, dar și prin modul în care a fost pus în valoare și desigur a echipei profesioniste de bucătari și chelneri.