MOLDOVA – MERENI
29/09/2018
OSCAR – BĂLȚI
29/09/2018
restaurant

Banquet Deluxe

Dacă ești în căutarea unui local pentru a organiza un eveniment grațios cu artiști consacrați și să petreci seri de neuitat cu prietenii, atunci te invitam la “Banquet DeLuxe”.

Fiind amplasat pe bulevardul Dacia, 27 este foarte accesibil atât pentru locuitorii capitalei, cât și pentru oaspeții ei. Pentru automobile este prevăzut un spațiu generos de parcare.

Doar la noi o să vă puteți bucura de o atmosferă selectă datorită eleganței din interior, a facilitaților moderne și a meniului diversificat.

Banquet DeLuxe” poate fi definit ca un local rafinat ce corespunde celor mai înalte standarde de confort și de deservire. Decorul sălii a fost conceput în nuanţe bej și aurii, combinate cu negru şi mov, astfel că se potrivește armonios cu orice tip de eveniment. Datorită eleganței din interior, orice festivitate va păstra o amprentă unică și personalizată, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați: fie de o nuntă de vis, fie de o petrecere privată de succes.

Sala este dotată cu echipament audio și video modern, care vă permite să organizați orice tip de ceremonie, în special prezentări și conferințe de succes.

Suportul oferit de un personal cu o înaltă calificare profesională vă garantează reușita oricărui eveniment pe care îl veți petrece alături de noi. Sala noastră dispune de o capacitate de 100 de locuri. Aici se pot organiza nunți, botezuri, recepții, aniversări și alte categorii de mese festive - banchete pentru licee si facultăți, petreceri de Revelion, Valentine's Day sau orice alte ocazii speciale.

Serviciile pe care vi le oferim sunt la cele mai înalte standarde ale gastronomiei făcând ca orice eveniment să prindă contur și să fie întregit cu o mâncare gustoasă, cu preparate din bucătăria europeană. Clienții noștri se pot delecta cu cele mai delicioase preparate care sunt pregătite cu mult drag de maeștrii noștri bucătari.

Suntem alegerea perfectă pentru petrecerea celor mai importante momente din viața dumneavoastră. Fiind vorba mai ales de clipe unice, noi avem grijă să punem la punct toate detaliile pentru ca dumneavoastră să vă amintiți oricând cu plăcere de timpul petrecut alături de noi.

Banquet DeLuxe” oferă servicii adaptate la necesitățile și cerințele dumneavoastră și vă pune la dispoziție toate facilitățile necesare pentru un mediu confortabil de care are grijă personalul nostru specializat.

Pentru ca oricare eveniment să fie și mai dulce, vă propunem organizarea unui „candy bar” ce va cuprinde un număr mare de prăjituri, fructe şi alte deserturi care vor fi pe placul tuturor oaspeţilor.

Meniurile propuse de noi, mobilierul și accesoriile sălii ne face să fim convinși că bunul gust și luxul pe care vi-l oferim vor face ca evenimentele din viața dumneavoastră să fie cu adevărat unice!

banquet-de-luxe-restaurant-botanica
or. Chișinău, Botanica
bul. Dacia, 27
(+373) 607-67-777
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/banquet-deluxe">
Twitter

Galerie Foto

Dacă ești în căutarea unui local pentru a organiza un eveniment grațios cu artiști consacrați și să petreci seri de neuitat cu prietenii, atunci te invitam la “Banquet DeLuxe”. Fiind amplasat pe bulevardul Dacia, 27 este foarte accesibil atât pentru locuitorii capitalei, cât și pentru oaspeții ei. Pentru automobile este prevăzut un spațiu generos de parcare.