LA PROVENCE
28/09/2018
ASTORIA
28/09/2018
restaurant

Bachus Dava

Bachus în mitologia romană, este zeul vinului şi al viţei de vie. Din timpuri străvechi oamenii îl onorau şi-l mulţumeau pe Bachus pentru faptul că proteja viţa de vie, rodul căreia putea să le potolească foamea şi setea. "Bachus Dava" în traducere din latină înseamnă Oraşul zeului vinului şi al viţei de vie.

"Bachus Dava" este oraşul celor care se consideră, asemeni filosofului antic Plinius, că "ADEVĂRUL ESTE ÎN VIN".

- IN VINO VERITAS.

La un pahar de vin bun, lucruri bune se pun la cale!

Restaurantul “Bachus Dava” amplasat la doar 5 minute de centrul orașului, cu 3 săli în stil rustic , terasa de vară, crama încăpătoare, hotel de 4 ****, vă așteaptă într-un mediu cald si impunător , degustînd gustoasele mîncăruri tradiționale cît și bucatele la grătar, acompaniate de băuturile dumneavoastră preferate. De asemeni ne-ar face plăcere să fim gazda evenimentelor dumneavoastră personale, fie nunți, fie cumetrii, petreceri, zile de naștere. fie că luați masa cu prietenii sau doriți o cină romantică, fie că sunteți la o întîlnire de afaceri, "Bacus Dava” vă oferă locul ideal pentru oricare dintre ele.

"Bachus Dava" este orașul unde sunteţi mereu aşteptaţi cu masa plină şi vinuri alese.

Alături de noi, Vă ve-ţi simti mereu ca acasă!

Vizitați și Vila turistică "Bachus"

bachus-dava-restaurante-sculeni
or. Chișinău, Sculeni
str. Calea Ieşilor, 15
(+373 22) 59-21-62   
(+373) 691-071-80
www.facebook.com
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/bachus-dava">
Twitter

Galerie Foto

Bachus în mitologia romană, este zeul vinului şi al viţei de vie. Din timpuri străvechi oamenii îl onorau şi-l mulţumeau pe Bachus pentru faptul că proteja viţa de vie, rodul căreia putea să le potolească foamea şi setea. „Bachus Dava” în traducere din latină înseamnă Oraşul zeului vinului şi al viţei de vie.