MOLDOVA – BĂLȚI
29/09/2018
CASA PĂRINTEASCĂ
28/09/2018
restaurant

Armonia

Un eveniment important din viața dumneavoastră trebuie să fie memorabil și să-i încânte pe toți oaspeții și apropiații, de aceea trebuie celebrat într-o locație rafinată. Restaurantul "Armonia" este exact ceea de ce aveți nevoie, indiferent că doriți să vă sărbătoriți nunta, botezul sau un eveniment corporativ!

Cu o capacitate a sălii de banchete de 200 de persoane, restaurantul "Armonia" se numără printre cele mai selecte locații din suburbia Chișinăului, fiind un loc în care orice sărbătoare devine una specială. Interiorul restaurantului are un design delicat, ales cu grijă, cu albul impecabil selectat ca culoare de bază, presărat cu nuanțe de bej și crem, potrivite pentru o petrecere selectă. Sala de banchete a restaurantului "Armonia" vă oferă o ambianță rafinată, plină de bun-gust, stil și bună dispoziție.

Sala de banchete a restaurantului are un sistem de lumini fără cusur, potrivit pentru desfăşurarea celor mai diverse evenimente, care va fi cu siguranță pe placul chiar și a celor mai pretențioși clienți.

Și pentru că știm că unul din secretele unei sărbători reușite este o echipă profesionistă, am adunat în echipa restaurantului "Armonia" doar specialiști de înaltă clasă: pe distinșii noștri bucătari, ale căror bucate sunt opere de artă, pe chelnerii aleși cu exigență, care își cunosc munca la perfecție și sunt gata să depună efort și suflet pentru a crea un eveniment excepțional!

Vă garantăm, la restaurantul "Armonia", oaspeții dumneavoastră vor rămâne încântați, pentru că prioritatea noastră este să vă oferim o sărbătoare memorabilă și exclusivă!

Ne puteți găsi pe adresa: str. Independenței, 113/1, comuna Băcioi, mun. Chișinău, la doar 7 minute cu mașina din sectorul Botanica. De asemenea,vom fi bucuroși să luăm legătura cu dumneavoastră la numerele de telefon: 069270997 și 069548458.

Vă așteptăm cu drag!

armonia-sala-de-banchete
сom. Băcioi, str.Independenții,133/1
(+373) 692-70-997
(+373) 695-48-458
vica.bors@yahoo.com
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/armonia-bacioi">
Twitter

Galerie Foto

Un eveniment important din viața dumneavoastră trebuie să fie memorabil și să-i încânte pe toți oaspeții și apropiații, de aceea trebuie celebrat într-o locație rafinată. Restaurantul „Armonia” este exact ceea de ce aveți nevoie, indiferent că doriți să vă sărbătoriți nunta, botezul sau un eveniment corporativ!