ELLADA
28/09/2018
CASA DE PIATRĂ
28/09/2018
restaurant

Alina

Dacă doriți să organizați o seară de neuitat alături de cei dragi,dacă apreciați frumosul și finețea,atunci bine ați venit la restaurantul "Alina", situat la doar 3 km de or. Fălești, str. Ion Creangă, 60A. Restaurantul "Alina" reprezintă un complex elegant și modern ce dispune de cîteva săli:

  • Sala de mese și de dans pentru 200 persoane;
  • Zona de odihnă;
  • Vestiarul etc.

La intrarea în restaurant oaspeții sînt întîmpinați de un splendid havuz cu jeturi strălucitoare,scrînciob în stil rustic. Aceste creații arhitecturale oferă solemnitate oricărui eveniment și este un loc perfect pentru o sesiune foto a tinerilor căsătoriți sau a invitaților de la ceremonii. Complexul dispune de o bucătărie dotată cu tehnologii inovatoare,care permit prepararea unor bucate sănătoase,păstrînd maximal calitățile lor gustative. Aici vă puteți bucura de o multitudine de delicii culinare din bucătăria moldovenească și europeană. Toate cele expuse mai sus sînt îmbrăcate în haina deservirii impecabile.

Restaurantul frapează prin ofertele pe care le propune și la care nu puteți renunța:

  • Coșuri și boluri pentru nunți;
  • Pahare ornamentate;
  • Lampioane-toate din contul localului.

Doar un singur lucru mai este de accentuat - Bine ați venit la Restaurantul "Alina" din or. Fălești.

Alina-sala-de-festivitati
or. Făleşti, str. Vasile Alecsandri
str. Ungheniului
(+373) 69-370-058
(+373) 69-330-132
Facebook
Google+
http://www.invitatie.md/portfolio-item/alina">
Twitter

Galerie Foto

Dacă doriți să organizați o seară de neuitat alături de cei dragi,dacă apreciați frumosul și finețea,atunci bine ați venit la restaurantul „Alina„, situat la doar 3 km de or. Fălești, str. Ion Creangă, 60A. Restaurantul „Alina” reprezintă un complex elegant și modern ce dispune de cîteva săli: