Invitatie.md - Portal de nunti si invitatii
md ru

Acum este 09 Sep 2010, 13:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Alegerea restaurantului pentru nunta.
MesajScris: 04 Iul 2009, 12:53 
Neconectat

Înainte să mergeţi să vizitaţi restaurantul “cu pricina”, faceţi o listă a dorinţelor voastre, pentru că în timpul discuţiei cu managerul localului s-ar putea să uitaţi anumite detalii, ceea ce s-ar putea răsfrînge negativ asupra marelui eveniment. Fiţi cît mai expliciţi, exprimaţi-vă clar dorinţele şi asiguraţi-vă că se pot realiza. O mică neatenţie asupra unui detaliu ar putea să vă strice irepetabilul moment din viaţa voastră.

În primul rînd…
Treceţi orice detaliu într-un contract pentru a evita apariţia unor lucruri în plus sau în minus care să vă strice petrecerea de nuntă sau să vă coste exagerat de mult. Rezervarea restaurantului trebuie făcută cu 6-8 luni sau chiar cu un an înainte de nuntă.
Discutaţi dacă vi se permite să angajaţi firmele care livrează aranjamentele florale, baloanele şi dacă vi se permite să ornaţi sala. De asemenea, specificaţi aceste lucruri în contract, căci de multe ori se răzgîndesc şi nu vă mai permit să faceţi ceea ce v-aţi propus în restaurantul lor, deşi aţi plătit pentru aceasta (şi dacă nu insistaţi, vă pot lăsa «cu ochii în soare» cu cîteva săptamîni înaintea nunţii). Aveţi grijă ca toate detaliile să fie incluse în contract.
Întrebaţi cum se închiriază sala, pe ore sau pe zi, şi stabiliţi preţul şi eventualele modificări care ar putea să apară pînă la data nunţii.
Care este ora maximă pînă la care puteţi ramîne? Se plăteşte în plus dacă se depăşeşte această oră? Şi dacă da, cît. Notaţi, ce e scris e sfînt.
Chelnerii se plătesc separat? Cîţi chelneri vă pot oferi (de obicei, un chelner serveşte 15 persoane).

Sus

Subiectul mesajului: Re: Alegerea restaurantului pentru nunta.
MesajScris: 29 Noi 2009, 00:29 
Neconectat

ANIVERSARI
Botanica

Sus

MesajScris: 14 Ian 2010, 01:04 
Neconectat

Salut sint Alexandru ..pe 30 august 2009 am sarbatorit nunta in casa nuntii Rogveriu uite aici http://www.rogveriu.md
a fost nemaipomenit o sala perfecta la un pret foarte rezonabil plus foarte comod pentru cei care nu au toata suma pentru nunta ..am platit dupa nunta adoua zi
sincer va zic in casa nuntii rogveriu am petrecut o nunta ca in vis toti invitatii au ramas trasniti de aranjamentul si frumusetea in care se aflau
Bucatele de pe masa lafel erau servite si infrumusetate cu flori si erau gatite de bucatari la soviste nu au economisit chear deloc.
va zic sincer am petrecut o nunta la 1000000% la un pret bun si organizat de noi doi impreuna cu sotia ..
am ramas nespus de satisfacuti de casa nuntii rogveriu se afla in comuna Ceorescu la 3-4 km de la oras la aer curat
Va garantez ca asa minunatie de sala la asa preti nu gasiti in raza orasului .sa nu vorbesc prea mult va pun si niste poze de la nunta
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

MesajScris: 14 Mai 2010, 20:24 
Neconectat

Dar eu am ramas satisfacut de kvint palace, se afla la Buiucani cam vizavi de orange. Am fost nu demult la o nunta, asa de zis: o nunta pompoasa. Nu prea am vazut asa restaurante solide, cu toate ca acum este unul nou, Most, daca nu gresesc. Dar aici chiar am si intrat la ei pe site:
http://kvintpalace.md/
, si am gasit si tur virtual:
http://kvintpalace.md/tour/tour.php
chiar asa si arata in realitate.
Aici se merita, dar, te costa binisor. Ce sa faci nu epentru buzunarul tuturor, dar cineva isi permite. :D

Sus

MesajScris: 16 Mai 2010, 16:42 
Neconectat

fetelor recomand restaurantul Casa Nuntii Noroc....un local potrivit pentru o nunta ca in poveste,am fost la multe festivitatii inclusiv eu si familia mea am petrecut multe din sarbatori in acest local si am ramasa foarte multumita.Un local cu stil si ambianta placuta,personal amabil,mincarea delicioasa si deservirea impecabila.
Si foarte mult mia placut holul grandios pentru primirea oaspetilor, urmat de sala pentru fourchette si sala de banchet dotata cu un spatiu suficient pentru un confort deplin.
Un plus mare pentrua acest restaurant este meniul variat si posibilitatea de ati satisface cele mai exigente pretentii
In curind o sa am si eu nunta cea asteptata si sigur o fac la Casa Nuntii Noroc:)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]