Invitatie.md - Portal de nunti si invitatii
md ru

Acum este 09 Sep 2010, 14:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: De moderatori la nunta foarte mult depinde
MesajScris: 19 Noi 2009, 14:51 
Neconectat

Si vreau sa va povestesc ce moderatoarea am avut ea la nunta (04.10.09) VICTORIA LUNGU :( . A fost grozav! Este o Needucata! Cu oaspetii se purta vulgar! A intirziat la nunta cu doua ore! A venit ragusita si se plingea ca e la a patru nunta! A fost recomandata dar mi-am muscat coatele ca am invitat-o. A venit nu cu ansamblul cu care a promis, ce puteam face acolo sa o alungi ramii fara muzica! A disparut la un moment si am gasit-o peste o ora dupa un colt vorbind la telefon. La sfirsitul nuntii mi-a strins toti trandafirii olandeji si ea luat caci a doua zi era Ziua profesorului si fiica ei nu avea cu ce sa se duca la scoala!
I-am achitat totul, dar am deces sa scriu unde am sa pot despre ea ca sa nu va strice si voua nunta!
Felicitari celor ce au decis sa se casatoreasca! Si mai departe de Victoria Lungu :x

Sus

Subiectul mesajului: Re: De moderatori la nunta foarte mult depinde
MesajScris: 19 Noi 2009, 17:06 
Neconectat

Buna la totzi care vor sa-shi organizeze nunta. Stim cu totii ca nu e nunta fara sa inviti un interpret VEDETA sa-tzi faca veselie la ceremonie. Si de interpreti care sint invitati cu un program special la fel depinde. Vreu sa-mi spun si eu parerea. Vreu sa povestesc pe scurt 3 cazuri:

1 Caz. Am fost la cineva la cumatrie si ca oaspete de onoare a fost invitat Adrian Ursu, care a intirziat cu vrio 3 ore ( a venit la masa mare), cind toti oaspetii erau obositi si cu ghindul la somn. Nu e chiar placut si cel mai bine e sa va intelegeti sin timp la ce ora o sa vina interpretul, ca sa nu ramineti fara supriza, cum am patit in cazul urmator.

2-lea Caz. Am organizat o cumatrie in septembrie 2009, la care am incercat sa facem un program interesant: cu dansatori, cu iluzionist (focusnic) si ca cireasa de pe tort trebuia sa vie Igor Cuciuc (sa ne cinte despre 99 de cumatrii, despre veselie...). Totul a mers bine, pina a venit momentul sa vie Igor Cuciuc: si-a inchis telefonul si nu a mai aparut la petrecerea nostra. Am avut cu el o intzelegere speciala (un fel de barter), iam oferit un servicii mai inainte shi el s-a angajat sa ne faca o cintere de 45 minute la cumatrie. Si nu a mai venit. La-s sa stie toata lumea cum se tin de cuvint unii interpreti.

3-lea Caz. Am fost la o nunta intrun local prstigios la care a fost invitat ca interpret surpriza Ion Suruceanu. Totul a fost bine si dupa plan, dar nu mia placut tinuta scenica (adica hainele in care era imbracat). De obicei interpretii au haine mai speciale cind se urca pe scena. Dar in cazul lui Suruceanu, cum a iesit din masina intrun maiou alb si cu "kepka" alba, asha si sa urcat pe scena si a cintat. Ma ashteptam macar la o palarie stiloasa si la un sacou frumos. Dar asta e realitatea. Vicea a fost impecabila.

Concluzie: De 7 ori masoara si 1 data taie.
Mearga nunta sanatoasa.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]